Sauzen

Heerlijke sauzen voor over een gepofte aardappel uit de oven, of een heerlijk stukje vlees of vis van de barbecue. Ook staan er kruidenmixen op om zelf te maken.

Wat is er lekkerder om de sauzen en kruidenmixen zelf te maken en niet uit een flesje of een pakje. Als je deze sauzen en kruidenmixen hebt geproefd, dan wil je niets anders meer!

Pindasaus

Een donkere zoete en zoute pindasaus.

Piccalilly

Lekker bij een borrelplankje met kaas, vlees, worst en paté.

Barbecue Saus

Een barbecue zonder deze saus is geen echte barbecue.

Zigeunersaus

Hier zie je verschillende heerlijke kruidenmixen.

Pesto

Deze pesto is met basilicum, parmenzaanse kaas en pijnboompitten.

Cocktail Saus

Een ideale saus voor de barbecue of waar je bijvoorbeeld chips of groente in kunt dippen.

Knoflooksaus

Knoflooksaus, de klassieke saus die bij een traditionele BBQ op tafel staat.

Kruidenmixen

Hier zie je verschillende heerlijke kruidenmixen.

Guacomole

In ongeveer 10 minuten heb je zelf super lekkere guacamole.

Pepersaus

Hier mijn versie voor een heerlijke pepersaus.

Ravigottesaus

Een heerlijke Ravigottesaus of Remouladesaus.

Peper Ketjap

Er zijn een aantal dingen die ik altijd in huis heb, dit is er één van.

Groene Pepersaus

Groene Pererroomsaus is een zalig klassieke saus door de textuur van de groene peperbolletjes.

Teriyaki Saus

Dit is mijn favoriete recept voor een heerlijke zelfgemaakte teriyaki saus.

Ketchup

De basis van ketchup is natuurlijk de tomaat.

Championsaus

Champignon Roomsaus is een veelzijdige saus en is lekker bij pasta, schnitsel een stukje kip of varkenshaasje.

Tzatziki

Fleur je spiesen op met een traditionele Griekse tzatziki. Of serveer ‘m bij de borrel met wat pita’s