Sauzen
Heerlijke sauzen voor over een gepofte aardappel uit de oven, of een heerlijk stukje vlees of vis van de barbecue. Ook staan er kruidenmixen op om zelf te maken.
Wat is er lekkerder om de sauzen en kruidenmixen zelf te maken en niet uit een flesje of een pakje. Als je deze sauzen en kruidenmixen hebt geproefd, dan wil je niets anders meer!
Pindasaus
Een donkere zoete en zoute pindasaus.
Piccalilly
Lekker bij een borrelplankje met kaas, vlees, worst en paté.
Barbecue Saus
Een barbecue zonder deze saus is geen echte barbecue.
Zigeunersaus
Hier zie je verschillende heerlijke kruidenmixen.
Pesto
Deze pesto is met basilicum, parmenzaanse kaas en pijnboompitten.
Cocktail Saus
Een ideale saus voor de barbecue of waar je bijvoorbeeld chips of groente in kunt dippen.
Knoflooksaus
Knoflooksaus, de klassieke saus die bij een traditionele BBQ op tafel staat.
Kruidenmixen
Hier zie je verschillende heerlijke kruidenmixen.
Guacomole
In ongeveer 10 minuten heb je zelf super lekkere guacamole.
Pepersaus
Hier mijn versie voor een heerlijke pepersaus.
Ravigottesaus
Een heerlijke Ravigottesaus of Remouladesaus.
Peper Ketjap
Er zijn een aantal dingen die ik altijd in huis heb, dit is er één van.
Groene Pepersaus
Groene Pererroomsaus is een zalig klassieke saus door de textuur van de groene peperbolletjes.
Teriyaki Saus
Dit is mijn favoriete recept voor een heerlijke zelfgemaakte teriyaki saus.